Domino ❤ Black and White Beauty ❤

5.01.2020 20:33 |  Našli domov |  2.11.2019 |  278x

+ Zvětšit

Pohlaví

Kocour

Věk

3 roky

Plemeno

Evropská krátkosrstá kočka

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Překrásný Domino s uhrančivýma očima čeká na své milující páníčky! 4 kila uvrněné dokonalosti v tom nejnádhernějším černobílém kožíšku. 
Domino hledá rodinu, která pro něj bude mít pochopení a dokáže ocenit jeho křehkou a citlivou kočičí duši. Nejspíš se bude chvíli schovávat a opatrně obhlížet okolí, aby měl jistotu, že mu v novém prostředí nic nehrozí. Ale pokud mu dáte čas a dostatek prostoru, aby se u vás cítil bezpečně, získáte toho nejvěrnějšího a nejlepšího kamaráda pod sluncem.  Neznáme jeho vztah ke psům, ale kočičího kamaráda by jistě uvítal.  Domino je připravený věnovat všechnu svou lásku novému páníčkovi, který mu dá možnost naplno projevit svou osobnost a konečně nechat strach daleko za sebou.  Nečeká Domino právě na vás? 
Kocourek je ošetřený proti vnitřním i vnějším parazitům, FIV-FeLV negativní, kastrovaný, očkovaný a čipovaný. !Podmínkou je sepsání adopční smlouvy a zaplacení adopčního poplatku ve výši 1.500Kč! V případě zájmu volejte na telefonní číslo 773 554 464 nebo pište na e-mail jana@petheroes.cz :)

Kontakt

773 554 464
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací