SOFINKA – HLADKOSRSTÝ FOXTERIÉR - ADOPTOVANÁ

20.11.2019 20:01 |  Našli domov |  27.10.2019 |  521x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

8 let

Plemeno

Foxteriér hladkosrstý

Město, ve kterém se zvíře nachází

Tábor
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
21. 10. - Něžná mazlivka dostala jméno Sofinka. Aktuálně léčíme zánět v oku, uchu, zbavujeme parazitů, vykrmujeme. Až Sofinka trochu nabere, musí na trhání zubů - má ulomený špičák a od něj zkažené minimálně dva zuby. Pak už snad bude vše v rámci možností v pořádku a mohla by putovat do adopce, ale ještě to bude chvilku trvat.
Info z nálezu:Fenečka hladosrstého foxteriéra - je v hrozném stavu, silně podvyživená, špinavá, zanedbaná, zablešená ale velmi hodná. Touží hodně po kontaktu, ale zároveň je bázlivá, hlavně vůči rukám. Je možné, že se fenečka toulala delší dobu venku, a proto je v takové kondici. Je to nejspíše již starší dáma, která špatně vidí i slyší, což je nejspíše způsobeno zánětem v uchu i oku. Sofinka půjde první týden v listopadu na extrakci zkažených zubů a pak již bude připravena do adopce. Je to ani ne osmiletá milá fenečka, zcela nekonfliktní, něžná a mazlivá. Je to takový malý obláček lásky. Na foxíka má neuvěřitelně klidnou, vyrovnanou a něžnou povahu. Hrozně ráda se mazlí, chová, ňuňá a je s lidmi. Venku chodí krásně na vodítku, očichává si psí smsky a sleduje, co se kde děje. Prostředí hledá Sofinka VELMI klidné. Bojí se hluku, prudkých pohybů a chaosu. Tedy jí doporučujeme do rodiny bez malých dětí či příliš bláznivých pejsků. Sofinak má jiné pejsky ráda, vychází s nimi dobře, ale asi by nebyla vděčná za štěně, které by jí věčně skákalo po hlavě. Naopak pejsek podobně aktivní by jí byl skvělým kamarádem. Jaký má vztah k jiným zvířatům nevíme, ale vzhledem k její povaze si nemyslíme, že by byla urputný lovec, který by se nedal odvolat. Venku neřeší holoubky, koroptve ani srny v dáli a při kontaktu s kočkami si jich nijak zásadně nevšímá. Hodila by se i ke starším lidem a bude moc ráda, když budou páníčci hodně doma. Vhodná do bytu či domu, ale ne jako pes čistě na zahradu. Zatím však plně nemá hygienické návyky, to se musí doladit (asi žila jen venku a nezná to). Ke štěstí potřebuje lidi, kteří hledají velmi kontaktního pejska. Na procházkách je vitální, nevyžaduje žádné tůry, ale jak se zlepšuje její kondice, je vidět, že chůze jí žádný problém nedělá a bez problémů zvládne ještě i nedělní delší špacíry.
V uších má nečitelné tetování, které jsme pak systémem pokus omyl dali dohromady. Bohužel chovatelská stanice o fenečku zájem nemá a nemá v evidenci ani jméno majitele, kterému Sofinku svěřila. Narodila se v lednu 2012, je jí tedy téměř osm let. Pokud o ní máte jakékoliv informace, prosím volejte - 773 791 322.   Výška a váha je orientační. Věk je odhadován veterinárním lékařem.

Kontakt

773 791 322.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací