Zlatíčko Beník

6.11.2018 13:11 |  Domova se nedočkali - R.I.P. |  27.06.2017 |  1806x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

cca 10 rokov

Plemeno

kríženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Olomouc
Aktuálne k 24.6.2017 Beníčkov album aktualizujem po mesiaci...za ten čas sa toho veľa udialo :-) Po troch týždňoch sa nám podarilo získať jeho dôveru a teraz je už z neho kontaktný, večne sa usmievajúci psíček :-) Pred týždňom sa ho podarilo konečne zobrať z dvora, kde žil dlhé roky bez povšimnutia, zobrali sme ho na veterinu, kde bol očkovaný, vyčistili sa mu análne vačky, okúpali sme ho s antibakteriálnym šampónom. Pár dní nato bol odblšený, čipovaný a na staré kolená sa mu vystavil aj pet pass :-) Odstránil sa mu aj jeden pazúrik, ktorý mu robil veľké bolesti pri chôdzi. Všetko znášal statočne. Za ten týždeň kým bol u nás urobil obrovské pokroky, užíval si prechádzky, neskutočne sa na ne tešil, skákal a štekal od radosti :-) Beníček je veľmi vďačný psíček, ktorý neustále vrtí chvostíkom ako propeler, občas som už mala strach, že mi odletí :-D <3 Momentálne sa nachádza u Aničky Seryjovej v dedinke pri Olomouci. Spoločne mu hľadáme ten naj naj domov! Beníček je už síce starší psíček, ale stále vitálny, aktívny. P.S. Posledné dve fotky sú z čias, keď žil ešte Beník opustene v pôvodnom domove. Ostatné fotky sú aktuálne, vidíte ten rozdiel? :-)
.
Takto sa to všetko začalo dňa 22.5.2017: Pokúsim sa o niečo čo považujem za takmer nemožné...hlavne teraz, keď už sú tí psíkovia tak neskutočne premnožený, že mi robí ťažkosti nájsť nový domov aj pre mladého psíka, nieto ešte pre deduška...ale nádej umiera posledná, ideme prosiť za Benyho... :-( Beny je starší psík menšieho vzrastu, menej kontaktný, pre väčšinu ľudí možno aj málo atraktívny...avšak Beny je cítiaca bytosť, ktorý vo svojom živote veľa lásky nezažil :-( Jeho majiteľ sa o neho žiaľ nestaral, dlhé roky ho kŕmila len suseda...ona ho mala rada, no žiaľ pani sa pred mesiacom odsťahovala a tak Beny prišiel aj o jediného človeka, ktorý mu dal trocha lásky...pred pár dňami Benyho majiteľ náhle zomrel...psík zostal úplne sám...rodina po zosnulom ma poprosila aby som Benyho zobrala preč....no pýtam sa: kam? Kam mám zobrať psíka, ktorý nič iné nepozná, len dvor, kde žil celý svoj život? Do útulku? Pre Benyho by to bol určite stres, nehovoriac o tom, že útulky sú preplnené tak predpokladám, že by sa pre neho nenašlo ani kúsoček miesta. Do dočasky? Áno, to by bolo fajn...lenže dočaskári, ktorí žijú preto aby pomáhali zvieratkám majú taktiež úplne plno...Takže čo s ním teraz? Neostáva mi nič iné len veriť na zázraky...dúfať, že sa na Benyho aspoň raz v jeho smutnom živote usmeje šťastie... a niekto mu ponúkne pomocnú ruku...lásku...pohladenie...starostlivosť akú si zaslúži...Tak čo povieš? Ty, kto práve čítaš tieto riadky...ukážeš Benymu, že aký je svet krásny? Že aké je byť niekoho milovaným psíčkom? Aké je spať v čistom peliešku a papať aj niečo lepšie ako sú granule za 5 €? Budeš jeho záchrancom? Ak áno, neváhaj ma kontaktovať na novosadmonika1@gmail.com. Ďakujem! Beny sa nachádza v Želiezovciach, okr. Levice, v prípade potreby prevoz poriešime.

Kontakt

+421 918 497 317
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací