Aida - ADOPTOVANÁ

26.07.2020 23:45 |  Našli domov |  30.08.2019 |  509x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

3 roky (narodená cca 16.7.2017)

Plemeno

kríženka jazvečíka

Město, ve kterém se zvíře nachází

Skalica, Slovensko
AIDA je späť v útulku z adopcie, kde opäť majiteľka nasľubovala hory doly a realita bola úplne inde. Dokonca to bola pani, ktorá Aidu v minulosti našla na ulici a doniesla k nám, dlho nás presviedčala a uisťovala, že bude mať Aida u nich právoplatné miesto a prístup do domu. Skončilo to tak, že Aidu vyhodili na dvor, kde sa samozrejme fešanda nudila a tak si vytvorila únikové diery na výlety po dedine. Často strávila svoj čas pred školou a užívala si pozornosť detí. Však na poriadku to nebolo a tak Aida opäť skončila u nás... vtedajší majitelia sa dokonca tvárili, že nič sa nedeje, veď "ich pes je doma". Áno, Aida má svoje muchy, ako napríklad to podhrabávanie, preto nemôže žiť na dvore, ale musí mať svoje miesto vnútri v dome s rodinou, ktorá jej dá dostatok pozornosti a lásky. Aida tiež nezvláda život s mačkami, je lovec. Každý máme svoje muchy, ale aj veľa dobrého v sebe a Aida je skvelá sučka, priateľská a kamarátska, miluje deti a ich pozornosť, je vďačná a hravá ♥ Hľadá si domov v byte alebo v domčeku s prístupom dnu k svojej rodine.
Na adopciu po podpise adopčnej zmluvy a uhradení adopčného poplatku, ktorý nám umožní pomáhať ďalším zvieratkám v núdzi. Hľadá si milujúci domov ♥!
www.utulokskalica.sk

Kontakt

Lenka Pappová +421 904 249 756
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací