Luna - Laura´s Sweet Sister - Veľký Meder ♥ - ADOPTOVANÁ

25.09.2020 16:03 |  Našli domov |  28.04.2020 |  1635x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

1,5 roku

Plemeno

Černé Ouško :)

Město, ve kterém se zvíře nachází

Veľký Meder

Tichá, něžná, jemná, velmi submisivní, křehká zlomená duše, která si prošla peklem a přesto má Nekonečnou zásobu Lásky pro každého, kdo se na chvíli zastaví....

Narodila se v osadě a přežila rok, mnozí tam nepřežijí ani pár týdnů. Pak přišla do útulku a za půl roku udělala obrovské pokroky. Ale už vždycky bude sumbisivní a lidem absolutně podřízená. Zvědavost ale vítězí a Láska umí zázraky. A socializace a správný přístup a pozitivní tréning taky :). Hledáme pro ni báječnou, pohodovou bezdětnou rodinu, se zkušenostmi s plachými psy, která touží po extrémně milujícím parťákovi a má čas si na to počkat. Rodinu,  která na její minulost zapomene v den, kdy Luna překročí jejich práh, protože od toho dne už nikdy nebude smutná a už všichni budou dělat první poslední pro to, aby nosila hlavu nahoře a když se skrčí, tak aby zase hned vyskočila a šla si třeba hrát s míčkem :) Nehledáme rodinu, která jí bude litovat a v jejích slabých chvílich soucitně hladit a věčnost čekat, až se něco samo změní, protože samo se to nezmění....   Klikr tréning? Canicross? Aport do vody? Dogtrekking? Polovina z toho určitě :) Stejně tak jako třeba další pes nebo smečka vyrovnaných psů, od kterých se bude moci hodně naučit. 

Nás znala pár minut a neptali jsme se jí, jestli se chce fotit, prostě dostala obojek, vodítko a vysadili jsme ji nahoru a dokonce nám věnovala i úsměv a zvedla ouško. :) 

Luna potřebuje každodenní socializaci, každý den obejmout, každý den hladit i když ze strachu, že jí zase někdo ublíží, je to to poslední, po čem by toužila, protože ona ani neví, že obejmutí a hlazení a lidský kontakt je něco, co psi milují. Musí každý den potkávat spoustu nových lidí a slyšet spoustu nových zvuků, čím dřív se seznámí s tím, co měla poznat jako štěně, tím dříve z ní bude konečně šťastný pes. I přesto bude trvat týdny, než se začne radovat a měsíce, než bude opravdu šťastným psem.  

Naučí se jít si pro pamlsek, jít naproti člověku, který jí chce dát obojek a vodítko, namísto toho, aby se třásla strachy a utíkala se schovat do rohu výběhu, jako to dělá v útulku. Naučí se jezdit v autě, relaxovat doma na gauči a válet se radostně na sluníčku v trávě... naučí se normálně žít, protože doteď tu šanci nedostala....  Naučíte jí to Vy, protože sama to nezvládne....

 

 

 

Očkovaná, odčervená, čipovaná, kastrovaná, 15 kg.

Luna čeká pouhé dvě hodinky od Brna na svůj nový začátek :) případně na dočasný domov, kde by jí naučili spoustu nového a připravili na život v rodině. 

Kontakt

Tel.: +421905114240 - pouze sms
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací