NECHBET – BÍLÁ PATRONKA - ADOPTOVANÁ

6.04.2022 11:08 |  Našli domov |  12.09.2021 |  559x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

11 měsíců

Plemeno

argentinská doga

Město, ve kterém se zvíře nachází

Tábor
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Nechbet je mladičká fenečka, je na tomto světě necelý rok. Pochází z kauzy týraných dog na jindřichohradecku. JAKÁ JE: Betynka, jak jí po domácku říkáme, je mladičké éro, plné touhy žít, radovat se a poznávat svět. Nechbetka miluje mazlení, miluje člověka, miluje kontakt. Nedokázala by žít s člověkem, který nemá rád, když ho pes olizuje, protože ona milujeme, ale vážně moc miluje dávání pusinek. Je to fenečka, která všechny umazlí, má v sobě tolik lásky, kterou potřebuje rozdat.
ZDRAVOTNÍ STAV: Nechbet je očkovaná, ošetřená proti vnějším i vnitřním parazitům a označená mikročipem. Podmínkou adopce je její kastrace. Vzhledem k plemenu doporučujeme při kastraci provést preventivní gastropexi a v sedaci rovněž provést kontrolní rtg kyčlí. JAKÝ DOMOV HLEDÁ: Nechbetka hledá milující domov, páníčky, kteří s ní budou chodit do psí školy, podnikat výlety a dostatečně se s ní mazlit. :-) Hodí se do rodinného domku se zahradou s přístupem dovnitř za svými lidmi. Se zkušeným páníčkem a pod jeho zodpovědným vedením by se zvládla naučit žít i v bytě. Nechbetka žila ve velké psí smečce, domníváme se, že po zodpovědném seznámení by mohla do nového domova odjet k psímu bráchovi či ségře. Vztah k jiným zvířatům nemáme ozkoušen.
Máte-li o Nechbet zájem, pošlete na e-mail utulek@tstabor.cz základní informace o Vás – nacionále, kontakt, adresu, kde by Nechbetka bydlela, důležité info o své rodině, dětech, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech se psy. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život holčičce nabízíte. Na e-mail Vám odpovíme, zavoláme a domluvíme si první seznamovací návštěvu. Případně volejte 778 465 467. Za focení děkujeme Radkovi Havlíčkovi vividfoto.cz.   Výška a váha je orientační. Věk je odhadován veterinárním lékařem.

Kontakt

773 791 322.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací