Aktuální nabídka malých i velkých pejsků všech barev a povah...
Pokud si nevyberete, napište nám svoje představy o budoucím psím kamarádovi včetně informací o sobě a svých možnostech - najdeme Vám toho pravého!

Než se ale rozhodnete definitivně, podívejte se, prosím, na tuto "psí modlitbu": video zde

 
Psi Feny
Štěňata (2-8 měsíců) Štěňata (2-8 měsíců)
Mladí (9-35 měsíců) Mladé (9-35 měsíců)
Dospělí (3-7 let) Dospělé (3-7 let)
Senioři (od 7 let) Seniorky (od 7 let)
Týraní a handicapovaní Týrané a handicapované
V přímém ohrožení V přímém ohrožení

Gery - na skúške v novom domove - ADOPTOVANÝ

1.06.2023 10:06 |  SMAZAT |  16.07.2019 |  291x

Adopce možná prostřednictvím Home4PetsAdopce možná prostřednictvím Home4Pets

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

4 roky

Plemeno

kríženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Veľký Meder
Gery je mladý milý pokojný psík, ktorý miluje ľudí a prechádzky.
K človeku je priateľský, rád sa pomojká a pritúli. Spoločnosť iných psíkov mu v podstate neprekáža, ale niekedy si vyberá podľa sympatií, takže ak by sa mal adoptovať k inému psíkovi, bude ich treba najprv zoznámiť. Gery si hľadá rodinu, ktorá bude mať dostatok času a trpezlivosti na jeho výchovu. 
Ideálne by sa mu bývalo pri rodinnom dome ale výhradne s celoročným prístupom k svojej rodine. Vodítko ovláda bez problémov, ale rád sa ponáhľa aby bol všade prvý. Gery čaká na svoju druhú šancu od mája 2016, je odčervený, očkovaný, čipovaný a kastrovaný. 

Kontakt

+421903702132
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Home4Pets
tel: +420 774 706 026
email: adopce@home4pets.cz

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

  • Chlpatý jemný Leo na adopciu

    Štěňata (2-8 měsíců), Pes, cca 5 mesiacov

     Chlpatý LEO hľadá rozprávkový domov 
  • BAI

    Dospělí (3-7 let), Pes, 1-5 rokov

    BAI, pes, nar. cca február 2022, cca 45cm, cca 16kg, dátum prijatia: apríl 2024, čistokrvná podtatranská zmeska, Nádherný, snehobiely BAI sa našiel potulovať v neďalekej obci. Niekoľko dní sa túlal ulicami, kým sa ho podarilo odchytiť. Nevieme odkiaľ je, ale bol v tak psychicky zlom stave, že nás to veľmi zasiahlo. Žiadna radosť v očiach, len "robte si so mnou čo chcete". Dokonca sme sa báli či nie je chorý, tak smutného psíka sme naozaj dlho nevideli. Po tele mal kopec bodliakov a ešte viac bĺch a hlavne kliešte, ktoré si rozškrabával do krvi. Jeho život pekný nebol. No u nás sa z neho stal veselý a spokojný psík. A teraz už len dokončiť čo najlepšie jeho cestu za domovom.
  • BJÖRN

    Dospělí (3-7 let), Pes, 1-5 rokov

    BJÖRN, pes, nar. cca september 2023, cca 48cm, cca 20kg, dátum prijatia: apríl 2024, čistokrvná podtatranská zmeska, odroda: huskyoid Tento prekrásny sniehobiely medvedík sa k nám dostal z neďalekej obce, kde sa niekoľko dní potuloval. Aká bola ich minulosť sa málokedy dozvieme. No pre ich budúcnosť urobíme všetko, čo je v našich silách. Preto pre nich hľadáme tie najlepšie domovy, ktoré si tak veľmi zaslúžia.
  • NIJA

    Dospělé (3-7 let), Fena, 1-5 rokov

    NIJA, fenka, nar. cca február 2021, cca 45cm, cca 18kg, dátum prijatia: apríl 2024, čistokrvná podtatranská zmeska, Nija sa našla potulovať neďaleko jednej obce. Vraj sa tam túlala už niekoľko týždňov. Je s ňou spojený smutný príbeh. Podľa dostupných informácií tam bola aj s 3 šteniatkami (nevieme, či ich nebolo aj viac). Jedno zrazilo auto, jedno si niekto zobral (a ju tam nechal) a posledné šteniatko sa našlo mŕtve v tráve, kde sa k nemu stále Nija vracala. Ležala pri svojom mŕtvom šteniatku. Táto nádherná psia dáma našla napokon u nás bezpečie a veríme, že na ten správny domov dlho čakať nebude.
  • GIZMO

    Dospělí (3-7 let), Pes, 1-5 rokov

    GIZMO, pes, nar. cca marec 2023, cca do 40cm, cca 11kg, dátum prijatia: apríl 2024, čistokrvná podtatranská zmeska, Roztomilý Gizmo nezačal svoj život pekne. Ako šteniatko bol vyhodený z auta. No ani pomoc, ktorá mu prišla, nebola skutočnou pomocou. Skončil uviazaný na reťazi, bez možnosti pohybu, voľnosti. Takto rástol a všetko sledoval len od svojej búdy. Až kým už nezačal zavadzať a rozhodli sa ho odstreliť. Gizmo mal však šťastie. Tentokrát prišla tá správna, dobrá pomoc a tak napokon prišiel do nášho útulku. A tu čaká už na to posledné. Tú najlepšiu rodinu.

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací