Pes 32/2020 z Prahy - ADOPTOVANÝ

27.07.2020 07:30 |  Našli domov |  19.01.2020 |  344x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

6

Plemeno

Argentinská doga

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha - Troja

Krásný pejsek hledá milující domov. Je aktivní, vnímavý a hravý, ale potřebuje zkušeného majitele a klidný, pozitivní, důsledný přístup.

Více informací vám rádi podají pracovníci útulku Troja nebo na oficiálním webu útulku http://upozpraha.cz/. Nejlepší je zajet do útulku osobně a na pejska se podívat na živo. Obdržíte zde také mnohem více info o daném zvířeti, než po telefonu. Přijet je možné bez ohlášení, kdykoliv během otevírací doby útulku 9 - 17h, so + ne 12 - 17h. Info k adopci: Pokud si s pejskem padnete do oka, většinou si ho rovnou můžete adoptovat a odvést. Pro adopci je potřeba: být starší 18 let, mít s sebou platný občanský průkaz, mít trvalé bydliště v České republice a samozřejmě přijet si pejska osobně vyzvednout.

Platí se adopční poplatek (300-700Kč podle váhy pejska). Za to, že adoptujete, jste na 2 roky osvobozeni od poplatků za psa městu. Pejsci jsou prohlédnuti veterinárním lékařem a očkováni proti psince, hepatitidě, parvoviróze a vzteklině. Také jsou odčerveni proti vnitřním cizopasníkům (škrkavkám a tasemnicím), odblešeni a čipováni.

Kontakt

222 025 917
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací