Úžasný, poslušný, inteligentní ŠMUDLA - ADOPTOVANÝ

4.04.2020 12:31 |  Našli domov |  26.03.2020 |  296x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

1 rok

Plemeno

Labradorský retrívr x kříženec menšího vzrůstu

Město, ve kterém se zvíře nachází

Studená Loučka ( Mohelnice, Olomoucký kraj )

Ahoj, lidi! Říkají mi Šmudla. Ani nevím proč. Ušmudlaní jsou totiž vždycky všichni kolem mě. No, vlastně spíš ode mě :D

Mám rok za sebou a celý život před sebou. Moc bych chtěl někoho, kdo je aktivní a půjde tím životem se mnou. 

 

Už si to nepamatuji přesně, ale asi jsem byl takové to roztomilé štěňátko, kterému někdo neodolal. Jenomže pak jsem asi už tak roztomilý nebyl. Chápejte, já jsem takové malé tornádo. A tak jsem skončil na řetězu. Už jsem je nezajímal. Nakonec mě před Vánocemi odvezli do Jeseníku před nádraží a tam vyhodili i s mojí dekou. Musela pro mě přijet policie. To byla ostuda! Pár dní jsem strávil v záchytných kotcích (dvounožci, pozor, nepleťte si záchyt se záchytkou!!!) . Naštěstí jsem ze záchytu frčel rovnou do Psince na Studené Loučce, kde mají svoji psí školu. Učím se tady poslouchat, umět se ovládat, netahat na vodítku, být potichu, když jde dočasná teta do práce, neštěkat, když nejsem tázán, nečůrat na podlahu, nervát se s ostatními psy... no fakt mám někdy hlavu zavařenou. Ale jinak jsem božan. Když dočasná teta píše články o nás, psech, ležím jí na nohách a zahřívám ji. To víte, ženská, snadno se nastudí. A taky mám rád, když sem chodí už větší děti. Vždycky spolu soutěžíme, kdo vymyslí víc hloupostí. Kdo si myslíte, že vede?


 

Tak si to shrneme: jsem takový menší labrador, naočkovaný, odčervený, očipovaný.

Můžu se k vám přistěhovat po podpisu adopční smlouvy a úhradě adopčního poplatku, což s vámi vyřeší Jesenické tlapky, z.s. Klídek, to je taková předmanželská smlouva. To víte, jistota je jistota.

A když budete chtít říct "ano", tak to vykřičte do světa, ale hlavně na číslo +420 606 500 060. Mojí dočasné tetě. Ať si stihne koupit balík kapesníků. Ona to určitě zase vořve. :-)

Kontakt

+420 606 500 060
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací