THOR z Prahy - ADOPTOVANÝ

3.05.2019 13:10 |  Našli domov |  25.02.2019 |  391x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

12

Plemeno

Americký pitbulteriér

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha - Troja
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!

Nadšený, optimistický, sebevědomý, přátelský, objímací, milující. Chodící EUFORIE, skákací torpédo, čistá radost ze života, koncentrovaná energie 3 pitbulů v jednom těle. 120% nasazení a Nekonečno nadšení milovat a hlavně objímat každého, kdo mu pohlédne s úsměvem do tváře. Neuvěřitelný druh psa, který popírá zákonitosti psí evoluce - ze svého života se rozhodl odstranit fázi "senior" - chováním stále a pravděpodobně už navždy, do posledního dne velice mlád a ten nejsilnější pitbul na vrcholu sil, asi tak ve věku 2 let. :)

 

"V životě mě moc štěstí nepotkalo, nikdy jsem neměl svůj vlastní pelíšek ani milující rodinu,kterou si zaslouží každý pejsek. Většinu svého života jsem prožil mezi bezdomovci.
Jsem kříženec Pitbula. Ač je mi asi deset let, jsem velice aktivní pejsek a na procházky s tebou se vyloženě těším. Miluji lidi, nechám si i od cizího sáhnout do tlamy, podívat na zoubky a neublížím. Rád bych bydlel v baráčku se zahrádkou, chodil s tebou na procházky a večer ti ležel u nohou a dělal ti společníka. Vážím cca 35 kilogramů a mám stále sílu. Nejsem štěně a už mám nějaké vady na kráse. Od narození mám mírný předkus a v poslední době se mi udělala tuková bulka na zádech. Když se dostanu konečně ven jsem, tak jsem z radosti neposeda a zpočátku roztěkaný, toužím po hlazení, běhání, vše očuchat. Po vyvenčení a trochu pohybu, si postupně začínám vzpomínat na povely : sedni, lehni, ke mě a dej pac. Pro piškotek a mňamku se snažím je splnit. Na vodítku trošku tahám. Ale řekněte sami, který pejsek by netahal po dnech, měsících strávených v kotci. Stále marně doufám, že se domova dočkám".

Stále touží dovádět a jeho nekonečné množství energie ho nutí k jakýmkoliv aktivitám. Ideální pes pro rodinu, která netouží už po štěněti, ale ráda by 3letého pitbula, který jen někde na papíře má uveden jiný věk.

Nic pro křehké povahy. Nic pro ty, kteří touží pečovat o staršího nemohoucího psíka. O jeho věku svědčí pouze šediny v jeho tváři, které možná jsou jen přirozenou barvou jeho srsti... Kdo ví :)

Možná by uvítal podobně založenou psí kamarádku, ale všechna ostatní zvířátka by se mu měla klidit z cesty, kromě lidí, které absolutně zbožňuje.

Přes 4 roky čeká v kotci, nejdéle ze všech v útulku, ačkoliv Jeho Srdce má nekonečnou zásobu Lásky a bytostně touží milovat svého člověka a zažít spoustu nových dobrodružství, tak možná jen kvůli tomu, co je při výběru nového člena rodiny tak nepodstatné - jako číslo na papíře nebo rozdíl mezi hnědou a šedou.......

Kontakt

222 025 917
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací