Trblietka ♥ - ADOPTOVANÁ

6.07.2017 11:20 |  Našli domov |  30.08.2016 |  1338x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

cca 2 roky

Plemeno

kríženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Košice
Ani neviem, ako začať opisovať stelesnené dobro. Vidíte aj vy, čo je v očiach tejto statočnej maminy? Koľko lásky, obetavosti, odriekania a zodpovednosti? Vy to možno až tak detailne vyčítať z jej očí nemôžete, ale ja som časť jej života -života s TRBLIETKOU, zažila. A ONA … ONA si to zažila naozaj, ale že naozaj reálne…Jej srdiečko je najlepšie psie srdiečko aké sučka môže mať. A dokázala to v mnohých situáciách, do ktorých sa dostala nie vlastnou vinou.
Predstavte si, že v priebehu 2 mesiacov sme riešili dva úplne identické prípady dvoch rôznych sučiek z Malej Idy. Keď sme doriešili maminu Bobinku a jej Sedem statočných, dostali sme echo, že v Panskom lese, len niekoľko metrov ďalej, opäť žije opustená sučka so šteniatkami. Ale v tomto prípade to bolo komplikovanejšie preto, že nám ich nechcela ukázať. TRBLIETKA chodila k stavebným robotníkom sama. Opatrná, veľmi zodpovedná-nedala sa ani chytiť, ani pohladkať, neprišla bližšie ako na 5 metrov. 
Pri každom pokuse o odchyt utiekla. Šteniatka sa ukázali samé až keď mali asi 4 týždne. Až oni nás doviedli k spadnutému stromu, kde doteraz ukryté žili. Keď sme našli miesto pre dočasnú opateru a prišli sme šteniatka vziať, boli už len 4 a TRBLIETKA pri nich nebola a ani sa nezdržiavala na pôvodnom mieste…Šteniatka sme mali už v aute a odchádzali sme preč, keď sa zjavila. Stále opatrná…ale k šteniatkam prišla. V tom momente sme nevedeli, že ona už dve šteniatka niekam prevliekla, že odbieha do dvoch úkrytov a že tie zvyšné dve nájdeme až o týždeň… TRBLIETKA je teraz v dočasnej opatere, kde stále dozerá na svoje detičky. Tie sú už pripravené odísť do nového domova, A aj TRBLIETKE nový domov hľadáme. Verím, že sučke ako je ona, sa podarí nájsť naozaj zaslúžený domov. Pokojná, poslušná, jemná, neútočí za žiadnych okolností, nevyhľadáve konflikty, toleruje absolútne všetkých psíkov aj mačičky…miluje ľudí aj napriek tomu, že sa o ňu nepostarali. Miluje hranie s deťmi, užíva si hladkanie, mojkanie a pozornosť človeka. Nie, nie je vtieravá. Na pohladenie bude trpezlivo čakať. Viem si Trblietku predstaviť ako spoločníčku do rodiny, kde si budú jej dobrotu vážiť a užívať…ale aj k staršiemu človeku, manželskému páru, ktorému deti odišli za svojím šťastím a ktorý túži po tom, aby mu psík prejavoval náklonnosť a dával veľa lásky.TRBLIETKA je už čiastočne odstavená ( drobcom ťažko vysvetliť, že mamina už mliečka nemá pre všetkých dostatok a tak ešte sem-tam skúšajú cicať, aj keď majú 7-8 týždňov ), je zatiaľ len 3x odčervená, odblšená a čipovaná. Očkovať sa bude po úplnom odstavení šteniatok. Trblietku čaká aj sterilizácia. Ak myslíte, že práve vy chcete a aj dáte Trblietke nový domov u vás, neváhajte nám zavolať.

Kontakt

+421 917 928 555
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací