ROCKY - ŽÍHANÝ ORIGINÁL - ADOPTOVANÝ

17.02.2017 22:18 |  Našli domov |  2.02.2017 |  1502x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

asi 3 roky

Plemeno

Francouzský buldoček x Stafordšírský bulteriér 13 kg

Město, ve kterém se zvíře nachází

Praha

Rocky je naprostý úžasňák, moc hodný kluk, společenský a přátelský... 

K lidem přilne téměř okamžitě, hned se mazlí a když k Vám upne svůj neodolatelný pohled, nemůžete ho nemilovat. V bytě se chová vzorně, je čistotný a má moc rád hračky a balonky, poslušnost potřebuje průběžně potrénovat, ale zatím se neprojevil nijak negativně. Doma respektuje pelíšek, kde sladce odpočívá. S fenkami je Rocky kamarád, psí kamarády si vybírá, do společné domácnosti raději ne. Rocky se chová krásně k malým dětem, samozřejmě pod dohledem dospělých, vhodnější by byly děti spíše odrostlé a rozumné, které se k pejskům umí chovat. Ideálně však pro majitele bez dětí, vyhovovalo by mu prostředí klidné a vyrovnané. 

Osud Rockymu přihrál do života hodnou paní, která mu pomohla odejít od lidí, kteří ho nechtěli a zavírali ho do sklepa. To ovšem není jediná špatnost, která se mu v životě přihodila, v podstatě tenhle klučík putoval jako horký brambor mezi třemi majiteli, aby nyní zakotvil v našich Dočaskách a od nás, věříme, najde natrvalo svojí pravou vysněnou rodinu a domov, na který čeká celý svůj život a nebude ho muset opustit. Nestěhoval se vlastní vinou, spíš jeho majitelé ho pokaždé prostě opustili. Potřebuje někam patřit, někde cítit, že je milován a pak bude tím nejšťastnějším a nejvěrnějším psem pod sluncem. 

Krasavec s roztomilým ksichtíkem by rád páníčky, kteří se mu budou věnovat, pozornosti se mu skoro nedostávalo, přesto je úplné zlatíčko, o to více si užívá pohlazení a drbání. Zaslouží si lidičky vlídné i důsledné zároveň, laskavé, spolehlivé a hlavně napořád. 

Dočasky De De z.s., po podpisu a úhradě adopčního poplatku připraven k odjezdu domů, je odčervený, čipovaný, očkovaný, kastrovaný.

Info 602 259 705, dipu@seznam.cz, dočaskářka Martina , tel : 724 944 997

Kontakt

602 259 705,724944997
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací