Laura - Luna´s Sweet Sister - Veľký Meder ♥ - ADOPTOVANÁ

20.07.2020 09:42 |  Našli domov |  28.04.2020 |  1129x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

1,5 roku

Plemeno

Béžová princezna :)

Město, ve kterém se zvíře nachází

Veľký Meder

Něžná, jemná, submisivní, přátelská, milující, zvědavá, hravá, smečkovitá .....

Laura přežila rok v osadě a ze všech, kteří měli to štěstí se tam odsud dostat živí, dělá nejrychlejší pokroky. Je stále plachá, ale taky odvážná a silná osobnost. Bere si pamlsky přes plot výběhu, opatrně chodí pro pohlazení ale k člověku ještě sama nepřiběhne s radostí a když vejdete dovnitř, chce utéct, má strach, když jí nasadíte vodítko, pár kroků udělá, ale veselý pes má běžet napřed.....

 

 

Nás znala pár minut, než jsme jí bez ptaní vysadili nahoru a začali fotit. A takhle by to mělo být i v budoucnu. Prostě nečekat, až bude chtít hladit a mazlit a milovat ale dát jí tohle všechno od prvního dne a přijde pak zlom a najednou už nebude čekat nic zlého ale jen to dobré a začne se těšit a vrtět ocáskem a smát se a bude šťastná.

Další pes nebo smečka vyrovnaných psů, psí sporty a hodně rukou na mazlení a výlety a Láska a peřiny a kamarádi a to všechno, co dělá život krásnějším a co dosud nepoznala, to pro ni hledáme. 

A ještě rodinu, která bude pokračovat trpělivě v její denodenní socializaci a bude jí milovat... :) Rodinu se zkušeností s plachým psem a bez malých dětí. Než bude Laura skákat radostí a chodit s nadšením na vodítku ven a držet se svojí nové rodiny, uběhne pár týdnů, ale zvládne to, chce to jen čas a pochopení. :)

Očkovaná, odčervená, čipovaná, kastrovaná, 15 kg.

Laura čeká pouhé dvě hodinky od Brna na svůj nový začátek :) případně na dočasný domov, kde by jí naučili spoustu nového a připravili lépe na život v rodině. 

Kontakt

Tel.: +421905114240 - pouze sms
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací