BOWIE – AKČNÍ RUSLÍK - ADOPTOVANÝ

6.04.2022 11:08 |  Našli domov |  12.09.2021 |  518x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

20 měsíců

Plemeno

Jack Russell teriér

Město, ve kterém se zvíře nachází

Tábor
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Bowie je představitel plemene Jack Russel Teriér, jde o temperamentního, svéhlavého a velice inteligentního psa. Je to kopice energie, která chce pracovat, chce se učit, chce konat. Vyžaduje, aby se mu páníček věnoval, aby mu poskytl dostatek pohybu a vyžití obecně. Moc rád bude dělat poslušnost, věříme, že by zvládl složit lecjaké zkoušky, bude milovat agility, dogtreking, coursing, canicross, baví ho hlavolamy, zamiloval by si i nosework. Bowie je sice malý, krásný a na pohled sladký pejsek, ale není pro každého. Má velice jasné nároky na svůj nový domov. Potřebuje páníčka či paničku s velkými výcvikářskými zkušenostmi, se znalostmi principů pozitivního výcviku psů. Bowie potřebuje jasný řád a pravidla, jasné, neměnné a dobře zabezpečené místo svého odpočinku. Nemá rád manipulaci, nevěří člověku, nevyhledává mazlení, jeho nový člověk ho takového musí brát. Hledá člověka klidného, rozhodného a sebevědomého, který ho disciplinovaně, s láskou a pochopením povede životem.
owie se nehodí do rodiny s dětmi, ani s malými, ani s velkými, ani s odrostlými. Vyžaduje domov bez dětí či jiných vzruchů, potřebuje klidné a stabilní zázemí. Co se týče jiných zvířátek, jeho vztah k nim nemáme ozkoušen. ZDRAVOTNÍ STAV: Bowie je kompletně očkovaný, ošetřený proti vnějším i vnitřním parazitům a označený mikročipem. V krvi jsme zjistili zvýšené žlučové kyseliny, což je známka tzv. portosystemického shuntu. Nicméně následné sonografické vyšetření vyšlo negativně a žádný shunt neobjevilo. Pro odlehčení činnosti jater se Bowie stravuje granulemi jaterní diety.
Máte-li o Bowieho zájem a cítíte-li, že podmínky a zkušenosti, které máte, by mohly být pro Bowieho ty pravé, pošlete na e-mail utulek@tstabor.cz základní informace o Vás – nacionále, kontakt, adresu, kde by Bowie bydlel, důležité info o své rodině, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech se psy. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život mu nabízíte. Na e-mail Vám odpovíme, zavoláme a domluvíme si první seznamovací návštěvu. Případně volejte 778 465 467. Za focení psích svěřenců děkujeme Radkovi Havlíčkovi vividfoto.cz.   Výška a váha je orientační. Věk je odhadován veterinárním lékařem.

Kontakt

773 791 322.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací