Aktuální nabídka malých i velkých pejsků všech barev a povah...
Pokud si nevyberete, napište nám svoje představy o budoucím psím kamarádovi včetně informací o sobě a svých možnostech - najdeme Vám toho pravého!

Než se ale rozhodnete definitivně, podívejte se, prosím, na tuto "psí modlitbu": video zde

 
Psi Feny
Štěňata (2-8 měsíců) Štěňata (2-8 měsíců)
Mladí (9-35 měsíců) Mladé (9-35 měsíců)
Dospělí (3-7 let) Dospělé (3-7 let)
Senioři (od 7 let) Seniorky (od 7 let)
Týraní a handicapovaní Týrané a handicapované
V přímém ohrožení V přímém ohrožení

Siera

11.12.2021 13:25 |  SMAZAT |  18.09.2021 |  796x

+ Zvětšit

Pohlaví

Fena

Věk

Šteňa

Plemeno

Kríženec

Město, ve kterém se zvíře nachází

Bardejov
Adopce není možná jinak než osobním vyzvednutím zvířete na místě!
Siera je šteniatko prekrásneho kríženca bull plemena, zachránená z cigánskej osady na pokraji smrti s parvovirózou. Zabojovala a dostala sa z toho. Dnes je to veselé, veľmi kontaktné a oddané psíča. Siera je prekrásna nielen dušou, ale aj výnimočným exteriérom a čarovnými očkami. Je nesmierne múdra a rýchlo sa učí novým veciam. Hľadá si domček s celoročným prístupom dovnútra a láskavú rodinku, ideálne s ďalším psím členom rodiny, lebo psiu spoločnosť miluje a je na ňu zvyknutá. Inak by jej bolo smutno. Ak hľadáte psíka k Vášmu aktívnemu životu, Siera môže byť tá pravá!
Pohlavie: fenka (do nového domova pôjde sterilizovaná); dátum narodenia: 09.06. 2021; aktuálna váha: 8 kg.
Odber a adopcia psíka sa uskutočňuje výhradne osobne v Bardejove (Slovensko). V prípade potreby máme k dispozícii ponuku ubytovania pre naše rodiny a psíkov.

Kontakt

Prosíme, uprednostnite e-mailovú komunikáciu.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

  • MIA

    Dospělé (3-7 let), Fena, 4 roky

    "Jmenuji se Mia a jsem překrásná představitelka plemene Německý ovčák. Jsou mi právě 4 roky a i když jsem nedávno přišla o rodinu, čeká mě ještě spousta spokojených let u někoho z vás. Můj předchozí majitel závažně onemocněl a poslední dva roky na mě nikdo z rodiny neměl čas. Jsem teď u tety v dočasce, kde jsem zase ve svém živlu, kde mám spoustu pozornosti a hrátek se psím kámošem, zase jsem ta veselá, akční holka, co miluje život a všechny lidi. Jsem velmi hodná fenka, obrovský mazel a nejraději jsem, když je celá lidská smečka pohromadě spolu. Ke všem lidem jsem velice přátelská, jsem maximálně společenská holka, moc ráda lítím venku a užívám si pohyb, hrátky, dovádění, jsem veselá, hravá, pohodová a úžasná. S ostatními pejsky jsem nekonfliktní, venku dovádím se psy i s fenami a pokud mě žádný z nich nevyprovokuje, rozhodně konflikt nevyhledávám. V dočasce jsem s velkým psím kamarádem, se kterým pořádámě orgie zábavy, nekonečné hrátky a řádění, ale dokážu být i žárlivka a občas druhého pejska zkouším dirigovat. Ráda bych našla milou, aktivní a pohodovou rodinu, se srdcem, které bije pro ovčáky. Vaše Mia."
  • BECKY

    Seniorky (od 7 let), Fena, 10 let

    " Moje jméno je Becky a přicházím k vám s prosbou o pomoc. Jako vetšinu pejsků v Dočaskách, mě opustila rodina, domov jsem měla dlouhých 10 let a teď je všechno pryč. Jsem malá kříženka kavalíra a možná pudlíka, jsem starší psí holčička, co prosí o kousek vašeho srdce i lásky. Ač jsem už věkem postarší dáma, povahu mám stále jako štěně a v podstatě jsem celé dny jako hopík, poskakuju jak na drátkách a neustále si hraju a hraju. Miluju nade vše lidi, když si právě nehraju s ostatními pejsky, mazlím se se svým člověkem, ráda se tulím a nechám se drbat, jsem velmi kontaktní, společenská a neskutečně hodná a milá fenečka. Každý si me velmi rychle zamiluje, ať již pro můj věčně dojemný pohled s posmutnělým výrazem, ale nenechte se zmást, duší jsem veselý a aktivní miláček, co bude moc rád za každé pohlazení, vlídné slovo nebo jakoukoli lidskou pozornost. Chodím hezky na vodítku, jsem vzorná a poslušná, s ostatními pejsky nemám problém, užívám si procházky s velkou radostí a venku mě všechno zajímá. nevadí mi ani menší hodná a rozumné děti, které vědí, jak se k pejskům chovat. Ráda bych našla milující páníčky, kteří mš zahrnou láskou a mazlením. Vaše Becky."
  • VENDULKA

    Seniorky (od 7 let), Fena, 8 - 10 let

    " Moje jméno je Vendulka a už delší dobu se rozhlížím po nové rodině. Přijela jsem k tetě do dočasné péče z asociální smečky namnožených pejsků a jako jediná stále čekám na zázrak v podobě nové rodinky. Jsem asi 8 - 10 letá holčička, malého vzrůstu, vážím 9 kilo a vypadám, jako jezevčík na delších nožkách. Neznala jsem lásku a péči svého člověka, neznala jsem pohlazení, ani čistý pelíšek, nevěděla jsem, co je to, tulit se ke své paničce. Mým životem byl vybydlený, špinavý dům, dvůr plný harampádí, co se dělo za plotem, nikdo z nás, neměl nikdy šanci poznat. Když jsem přijela k tetě, tiskla jsem se v rohu a nechápala, co se stalo, bála jsem se o sebe, chtěla jsem být neviditelná. Doteky a hlazení, jsem přijímala s obrovskou nedůvěrou a strnule, s vyděšenýma očima, ale ani mě nenapadlo ukazovat zoubky, spíš jsem chtěla zmizet. Velmi rychle jsem v dočasce pochopila, že se můj život obrátil vzhůru nohama, najednou mám každý den plnou mističku, rozvaluju se v peřinách, poznávám okolní svět, který je pro mě ale zatím ještě stále moc divoký a velký. Doma už jsem konečně veselá, moc ráda se mazlím a konečně dokážu i nadšeně vítat tetu s roztančeným ocáskem. Dnes je ze mě úplně jiný pejsek a i když mě v rušném, neznámém prostředí, ještě trochu souží strach, zvládám venčení, cestování autem miluju, užívám si procházky, k lidem jsem bezproblémová a moc ráda se nechám hladit a mazlit. Doma již vydržím v pohodě, při pravidelném venčení a raději s jistící podložkou, pro případ nouze. Hledám velmi zodpovědnou a spolehlivou rodinku, milující páníčky, velmi empatické a laskavé, kteří mě zahrnou láskou, ale především hlavně bezpečným zázemím, kde si pomalu budu zvykat a kde spokojeně strávím zbytek svého života, vaše Vendulka."
  • MÍŠA - USMĚVAVÉ TORPÉDO

    Mladí (9-35 měsíců), Pes, 11 měsíců

    "Nikdy by mě nenapadlo, že i já se zařadím mezi pejsky, kteří zůstanou jednoho dne sami. Svůj domov jsem jednou už měl, ale bohužel nešlo vše podle plánu a já nakonec musel putovat jinam. Ze začátku jsem samozřejmě smutnil, nerozuměl jsem tomu, co se děje, ale nakonec se na mě usmálo štěstí v podobě hodné dočasné tety, která mi slíbila, že mi najde domov a milující rodinu, která mě už nikdy neopustí. Jmenuji se Míša a jsem malý asi 11měsíční střední kříženec. Jsem veselý, milý a energický kluk, který se raduje ze života každým dnem a do všeho se vrhá po hlavě. V dočasce bydlím s dalšími pejsky, se kterými umím suprově vyjít, jen je někdy potřeba mě trochu korigovat. Vzhledem k tomu, že jsem doposud nic moc nezažil, co se výchovy a poslušnosti týče, tak nyní ve většině směrech začínám nanovo. Ale nemusíte se bát. Jsem velice chytrý a učenlivý kluk a za těch několik dnů u tety jsem si již osvojil několik základních povelů. Věřím, že když najdu rodinku, která mě bude pozitivně motivovat ve výcviku i nadále, tak společně doladíme veškeré mušky, které by se u mě ještě našly. Tak už se vás nemůžu dočkat, až se potkáme, přeskočí jiskra a vydáme se tak na společnou cestu plnou dobrodružství. Váš Míša.“
  • MOLLY - ENERGICKÁ SLEČNA

    Mladé (9-35 měsíců), Fena, 1 rok

    "Nikdy by mě nenapadlo, že i já se zařadím mezi pejsky, kteří zůstanou jednoho dne sami. V lidech jsem se bohužel zklamala vícekrát, kdy si mě jak horký brambor mezi sebou předalo několik majitelů, abych pak jednoho dne skončila někde uvázaná a opuštěná. Všimli si mě ale hodní lidé, a tak jsem putovala do záchytných kotců, kde jsem trpělivě čekala na to, jestli mě v životě čeká ještě nějaké to štěstí. A štěstí se na mě opravdu usmálo v podobě tety a strejdy, kteří si mě díky spolku vzali do dočasky. Teď mi hledají nový trvalý a milující domov, na který již nedočkavě čekám. Jmenuji se Molly a jsem originální kříženka střední velikosti. Vzhledem k tomu, že jsem doposud nic moc hezkého nepoznala, tak nyní objevuju svět naplno a jsem radostí bez sebe z každičké maličkosti. Vše mě moc zajímá a celý den všem rozdávám svůj úsměv a dobrou náladu. Tetu a strejdu jsem si po pár dnech moc oblíbila a krásně jsem do lidské i psí smečky zapadla. Miluju další pejsky, se kterými ráda dovádím, takže za hodného a podobně akčního parťáka bych se doma jistě nezlobila. Jsem velice učenlivá a potřebuju aktivní páníčky, kteří mě budou postupem času správně usměrňovat, protože jsem někdy jak pytel blech plný nadšení a odhodlání skočit do všeho po hlavě. Doháním vše, co jsem zameškala a k úplnému štěstí mi chybí už jen stejně tak naladěná rodinka jako jsem já. Těším se na vás, vaše Molly.“

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací