Aktívny BASTIEN, Slovensko - ADOPTOVANÝ

31.05.2020 19:46 |  Našli domov |  5.03.2018 |  1151x

+ Zvětšit

Pohlaví

Pes

Věk

necelé 2 roky

Plemeno

kríženec labradora

Město, ve kterém se zvíře nachází

Veľký Meder, južné Slovensko
Bastien je kríženec labradora, ktorý gény tohoto veselého, energického plemena by nemohol zaprieť ani keby chcel :) Bastien je veľký kamoš, mladý, trocha nevybúrený, ktorý vám bude oddane stáť po boku, kým ho packy unesú. Bude potrebovať trocha (vlastne tak trocha viac) doladiť výchovu, ale pracuje sa s ním veľmi ľahko, je pozorný a kontaktný. Momentálne si myslí, že mu patrí celý svet :) Vodítko ovláda bez problémov, dá sa usmerniť, ale vie sa dosť ponáhľať, ale to asi každý labík :) So psíkmi a fenkami v podstate problém nemá, ale je trocha majetnícky. Určite to nie je žiaden "agresor", len nevychované psie decko :)Nemá rád keď sa na neho iný psík vrhá bez opýtania, ale to samozrejme neznamená, že by sa nemohol naučiť žiť v spoločnosti psíkov. Ak chcete skvelého rodinného psa a máte dostatok času a energie sa mu venovať, je to psík presne pre Vás. Bastien, ako každý labrador, nebude šťastný len tak na dvore, bez pozornosti majiteľa, lebo sa ľahko začne nudiť a vymýšľať, ako sa zabaviť, labíka treba zamestnať nielen fyzicky, ale aj psychicky, potom bude spokojný pes, aj majiteľ.
Bastien je mladý, trocha nevybúrený, mladý psík, ktorý vám bude oddane stáť po boku, kým ho packy unesú. Bude potrebovať trocha (vlastne tak trocha viac) doladiť výchovu, ale pracuje sa s ním veľmi ľahko, je pozorný a kontaktný. Momentálne si myslí, že mu patrí celý svet :) Vodítko ovláda bez problémov, dá sa usmerniť, ale vie sa dosť ponáhľať, ale to asi každý labík :) So psíkmi a fenkami v podstate problém nemá, ale je trocha majetnícky. Dá sa usmerňovať. Nemá rád keď sa na neho iný psík vrhá bez opýtania, ale to samozrejme neznamená, že by sa nemohol naučiť žiť v spoločnosti psíkov. Ak chcete skvelého rodinného psa a máte dostatok času a energie sa mu venovať, je to psík presne pre Vás. Bastien, ako každý labrador, nebude šťastný len tak na dvore, bez pozornosti majiteľa, lebo sa ľahko začne nudiť a vymýšľať, ako sa zabaviť, labíka treba zamestnať nielen fyzicky, ale aj psychicky, potom bude spokojný pes, aj majiteľ.
Prišiel k nám zo Zlatých Klasov, kde behal pri ceste, a mal veľké šťastie, že ho objavila dobrá duša, ktorá nám ho doviezla. 

Kontakt

+421 905650058
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Výši adopčního poplatku, stejně jako podmínky osvojení, stanovuje INDIVIDUÁLNĚ zařízení / organizace, se kterou uzavíráte Adopční smlouvu. Obvykle se skládá z plné či částečné úhrady:

 nákladů vynaložených na veterinární ošetření (vakcinace, kastrace, speciální léčba apod.)

 ceny čipu, popř. mezinárodního pet-pasu

  adopčního poplatku vypláceného konkrétním zařízením (týká se zprostředkovaných adopcí)

 v případě převozu zvířete nákladů na PHM

  příspěvku, který touto formou věnujete příslušnému zařízení / organizaci na záchranu, ošetření a převoz dalších opuštěných zvířat

Podmínkou osvojení prostřednictvím H4P je podpis adopční smlouvy

Čísla účtů:

BEST FRIENDS

Transparentní účet:

706670778 / 2010

 

HOME 4 PETS:

265723765 / 0300

 

Kontakt

Pro získání podrobnějších informací o vybraném psíkovi / kočce prosím využijte tel. / e-mail přímo na útulek nebo organizaci, kde se zvíře aktuálně nachází. Všechny údaje najdete v textu příslušného inzerátu. Děkujeme.

 

Pro všeobecné dotazy, popř. zjištění možnosti převozu konkrétního zvířete ze Slovenska, prosím volejte:

+420 774 706 026
+420 774 653 354

nebo pište: 
info@home4pets.cz
adopce@home4pets.cz

 

TOPlist

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací